Jaguar Tournai
 

GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN VRAAGTEKENS. GEEN VERRASSINGEN.

5 JAAR JAGUAR FABRIEKSGARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze auto’s zijn gebouwd voor een lange levensduur, en dat geeft ons het vertrouwen om een in de auto-industrie toonaangevende garantie te bieden. Al onze modellen genieten voortaan* standaard van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet) en een abonnement van vijf jaar op InControl Remote. Goed voor een totale gemoedsrust.

ALGEMENE FABRIEKSGARANTIE: 5 JAAR

Indien het mocht nodig blijken dat bij normaal gebruik een onderdeel van uw Jaguar moet worden hersteld of vervangen wegens een materiaal- of fabricagefout**, dan zal uw Jaguar erkende hersteller deze herstelling volledig kosteloos uitvoeren gedurende een periode van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

INCONTROL REMOTE: 5 JAAR

Maak uw leven gemakkelijker wanneer het er op aankomt. Het abonnement 'InControl Remote' biedt een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw auto op te nemen. Standaard voorzien gedurende 5 jaar en zonder kilometerbeperking.

WAARBORG OP LAKWERK: 3 JAAR

Indien de laklaag van de carrosserie moet behandeld worden omwille van een fabricage- of materiaalfout, dan zal de noodzakelijke herstelling volledig kosteloos worden uitgevoerd door een Jaguar erkende hersteller. Deze waarborg geldt voor een periode van 3 jaar zonder kilometerbeperking.

WAARBORG TEGEN CORROSIE: 6 JAAR

Als een deel van de carrosserie van de wagen geperforeerd raakt door het doorroesten van binnenuit, zal dit paneel geheel gratis vervangen of hersteld worden door een Jaguar erkende hersteller. Onder carrosserie verstaat men alle metalen panelen zoals deuren, motorkap, kofferdeksel en spatborden, maar exclusief sierstrips, afdeklijsten en scharnieren.

Deze waarborgdekking geldt voor een periode van 6 jaar zonder kilometerbeperking. Uw wagen dient minstens één maal per jaar bij een Jaguar erkende hersteller concessiehouder voor een preventieve controle binnengebracht te worden.

WAARBORG OP HOOGSPANNINGSACCU'S: TOT 8 JAAR

Ons aanbod geëlektrificeerde modellen groeit met de dag. Net om die reden wordt ook de nodige aandacht geschonken aan de hoogspanningsaccu's die specifiek in deze modellen aanwezig zijn.

Zo geniet u op de hoogspanningsaccu van onze volledig elektrische modellen (I-PACE) van een garantie** van 8 jaar met een maximum van 160.000 km (eerst bereikte limiet) of 5 jaar op de aandrijvingsaccu’s van onze plug-in hybrides (E-PACE en F-PACE PHEV).

**Geldend bij een 'State of Health' van de accu lager dan 70%. Meer informatie bij onze adviseurs.

JAGUAR ASSISTANCE: MINIMAAL 3 JAAR

Wat er ook gebeurt, ongeacht de situatie, waar in Europa u ook bent: u kunt gedurende minimaal 3 jaar vertrouwen op de pechhulp van Jaguar Assistance. Direct na uw telefoontje sturen wij hulp naar u toe. Jaguar Assistance is bovendien jaarlijks gratis verlengbaar indien u uw regulier onderhoud en een zomer- of wintercheck door een Jaguar erkend hersteller laat uitvoeren. Uw totale gemoedsrust gegarandeerd.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

VRAAG EEN ONDERHOUD AAN

*Geldig op alle nieuwe Jaguar modellen door onze concessie geleverd vanaf 1 oktober 2021.

**Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.